top of page

KONO YO

COACHING, RELAXATIE & MASSAGE

 

 

 

Kom op adem.

Ervaar.

Groei.

 

Onze filosofie

 

 

 

Menu

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

Extra

Cadeaubon

Focus op details

Ik heb een vraag

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

 

 

Kono Yo – この世 –

Japans voor ‘het leven, de wereld, de aarde, het leven op aarde’

 

Kono Yo staat symbool voor het leven met al zijn ups-and-downs, het hier-en-nu, het voluit leven, het leven op eigen ritme.

 

“Life always waits for some crisis to occur before revealing itself at its most brilliant.”

 

“One day you will wake up and there won’t be any more time to do the things you‘ve always wanted. Do it now.”

 

“People are capable at any time of their lives of doing what they dream of.”

 

Paulo Coelho

 

 

Kono Yo

Coaching, relaxatie en massage

 

Jules van Biesbroeckstraat 73  bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Marjan: +32 489 27 52 34

Ingrid: +32 486 35 20 46

E-mail: welkom@konoyo.be

 

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

 

Ensō, symbool van zen

De charme van de imperfectie

 

Binnen het Zenboeddhisme is de cirkel een symbool voor kracht, verlichting, het heelal, de oneindigheid en voor ‘mu’, de leegte, dat wil zeggen: ‘vrijheid van illusies’ of ‘helder inzicht’. In deze toestand ziet men zichzelf en de wereld, zoals die werkelijk is.

 

Een open cirkel geeft uitdrukking aan ontwikkeling

 

Dicht drukt perfectie uit, de perfecte vorm. Daarom is de ensō meestal niet gesloten. Een open cirkel geeft uitdrukking aan beweging en ontwikkeling. De opening is een onderdeel van het zijn, het bestaan, een onvolmaaktheid, eigen aan het bestaan. De open ensō staat dan ook voor de charme van de imperfectie van de dingen in het leven en het ophouden met streven naar perfectie. Het laat ons zien dat alle dingen perfect zijn zoals ze zijn en helpt ons bij de acceptatie van ‘dat wat is’...

 

 

Cirkel met alle kenmerken van Wabi Sabi

 

°          Fukinsey: asymmetrisch, onregelmatig

°          Kanso: eenvoudig

°          Koko: basic, doorleefd

°          Shizen: zonder pretentie, natuurlijk

°          Yugen: subtiel, diepgaand, sierlijk

°          Datsuzoku: vrijheid

°          Seijaku: rust

 

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

°          Marjan Vandenbulcke

°          Ingrid Otten

De praktijk

Getuigenissen

 

 

Marjan Vandenbulcke

Coaching en relaxatietherapie

marjan@konoyo.be

+32 489 27 52 34

 

Ik heb een hart voor mensen en geniet ervan om in verbinding te gaan. Ik ben gebeten om bij te leren en mezelf steeds verder professioneel te ontwikkelen. Ik hou van rust, zeker in deze fase van mijn leven met twee jonge kinderen om me heen.

 

Door een reis naar Japan ben ik geboeid geraakt door de Japanse cultuur. Mijn werk, maar evengoed mijn persoonlijk leven, is geïnspireerd door Japanse concepten zoals Kaizen, Wabi Sabi, Ikigai, Shinrin-yoku, ….

 

Opleiding relaxatietherapie – Centrum Open Mind in Lovendegem (afgerond in 2014)

Postgraduaat inspirerend coachen – Arteveldehogeschool Gent (afgerond in 2017)

Postgraduaat relaxatietherapie – KU Leuven (lopend)

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

°          Marjan Vandenbulcke

°          Ingrid Otten

De praktijk

Getuigenissen

 

 

Ingrid Otten

Japanse gezichts-, schouder- en nekmassage

ingrid@konoyo.be

+32 486 35 20 46

 

Ik ben een gepassioneerde, dynamische vrouw met een grote voorliefde voor Japan.

 

Die liefde voor Japan gaat terug naar mijn kinderjaren en vormt een rode draad doorheen mijn leven. Op mijn tiende ben ik gestart met Kendo en ik heb mij twintig jaar in deze Japanse krijgskunst verdiept. Nadien heb ik mij toegelegd op Iaido, een kunst die voortkomt uit de samoeraitraditie.

 

Vanaf mijn veertigste heb ik mij ondergedompeld in Chado, de Japanse theeceremonie en heb ik geproefd van Sumi-e, Japanse schildertechniek met zwarte inkt. De laatste jaren ben ik gepassioneerd door Taiko, Japanse percussie en Ko Bi Do, de traditionele Japanse gezichtsmassage.

 

Opleiding Japanse Gezichtsmassage – Syntra Gent (afgerond in 2016)

Opleiding Japanse Gelaatsmassage – De Schoonheidsschool te Gent (afgerond in 2017)

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

 

Kom op adem…

… in onze prikkelarme ruimte

 

We heten je hartelijk welkom in onze praktijk met Japanse accenten. In de rand van Gent bieden we een plek om op adem te komen, te ervaren en te groeien via coaching, relaxatie en Japanse massage.

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

°        Ingrid Otten

°          Marjan Vandenbulcke

 

 

Ik ken Ingrid als een bijzonder gepassioneerde vrouw, stevig met beide voeten op de grond. Steeds strevend naar het beste zonder echter maniakaal te worden.

 

Na een rustige introductie, met een duidelijke schets van het verloop van de behandeling, vlei ik mij neer op de massagetafel. Voor de gelegenheid heb ik mij zo glad als mogelijk geschoren.

 

De behandeling gaat vanaf de nek/schouder tot bovenop de kruin. Ingrid merkt duidelijk de blokkade in mijn linkerschouder en neemt dit deel extra onder handen. Doordat zij op de verschillende drukpunten van de meridianen (energiebanen) in mijn gezicht werkt, krijg ik bovendien het gevoel dat mijn hele lichaam een massage krijgt. De zachte olie, in combinatie met de verfijnde massagetechnieken, zorgen voor schoonheid van buiten (nou ja) en optimale ontspanning van binnen. Een heus verwenmoment voor mezelf, zonder twijfel voor herhaling vatbaar. Namaste, Ingrid!

 

Yssei

 

 

Een Japanse gezichtsmassage bij Ingrid geeft mij een instant boost om er weer tegenaan te kunnen. Na de sessie voel ik mij opgeladen, bijgetankt, honderd man sterk. Ik merk het al van zodra ik mijn ogen open, mijn hoofd is rustig, mijn ademhaling traag en mijn zintuigen scherp.

 

Ik kijk om mij heen en neem de ruimte in mij op. De woorden eenvoud en harmonie komen in mijn hoofd; het is net zoals ik het wil. De foto’s aan de muur zijn sprekend en herinneren mij aan onze reis in Japan. Ik overdenk wat de sessie zo geweldig maakt. De absolute topper is voor mij de nek- en schoudermassage, daar zit dikwijls wat spanning op. Tijdens de behandeling voel ik tintelingen tot in mijn tenen en nadien is de spanning verdwenen. Ingrids handen gloeien en haar bewegingen zijn trefzeker. De olie voelt heerlijk en ik heb het lekker warm onder het ultralichte deken op de massagetafel.

 

Dikke merci!

 

Marjan V.

 

 

 

Ik heb wel wat ervaring met mij te laten masseren. Deze vorm van massage vind ik heel rustgevend en erg ontspannend. Ingrid, je doet dit professioneel en met veel zorg.

 

Ook de (Zen-)ruimte waarin gewerkt wordt, is echt naar mijn zin. Jammer genoeg is mijn ervaring tot nu toe eenmalig, voorlopig toch... Mocht ik in de buurt komen wonen, ik word een regelmatige klant.

 

Ik heb het gevoel dat dit helend werkt. In ieder geval is het extra ‘me-time’

 

Lieve K.

 

Wie zijn we?

Onze filosofie

Het team

De praktijk

Getuigenissen

°          Ingrid Otten

°        Marjan Vandenbulcke

 

 

Ons pad kruiste tien jaar geleden. Marjan kwam in mijn leven op een moment dat het licht in mij compleet gedoofd was. Ik zat er fysiek, mentaal en emotioneel helemaal doorheen. Ik was geveld door een zware, slopende, ontwrichtende depressie en bevond me in een zwart, kil, radeloos hol. Het was het begin van een vertrouwensrelatie die tot op heden nog altijd zeer waardevol is.

 

Marjan creëert veiligheid en is ‘wijs’ in elke betekenis van het woord. Een warm hart, een grote dosis empathie, maturiteit, een brede ‘kijk’ op de dingen en die zo sterke wil om te helpen, ‘op maat’, en het geloof dat dat ook echt kan, daarmee is Marjan rijkelijk gezegend.

 

Marjan biedt steeds die andere, nieuwe invalshoek. Een woord, een gebaar, een zin die zó binnenkomt… of een tool waarmee ik aan de slag kan. Als ik terugkijk op mijn pad en het proces dat ik nog steeds afleg dan is Marjan één van mijn absolute ‘sterren’. Ze maakt het mogelijk om stappen te zetten en dit niet alleen te hoeven doen.

 

Dus zeg ik nederig en dankbaar: merci Marjan, jij ‘wijze’ madam.

 

Ann B.

 

 

Marjan is iemand die ik enorm bewonder. Ze staat me met woord en daad bij in de moeilijke periode die ik doormaak.

 

Ze is vertrouwenswaardig, rustig en iemand waarop je kan bouwen. Met enkele woorden kan ze je terugbrengen naar de kern. Ze moedigt me aan om stappen vooruit te zetten.

 

Veerle B.

 

 

 

Marjan is gezegend met een rustgevende stem waardoor je keer op keer een goed gevoel krijgt bij de contactmomenten. Voor mij bracht dat in tijden van mentale chaos direct een gevoel van comfort om mijn gedachten onder woorden te brengen. Met haar professionele houding en begeleiding hielp ze mij om problemen en emoties waar te nemen, het hoofd te bieden en – ten gepaste tijde als ik er klaar voor was – om te zetten in doelen en daden.

 

Marjan liet me, met veel zorg en respect voor wie ik ben, reflecteren waardoor ik waardevolle inzichten kreeg die me terug de kracht en moed gaven om steviger in het leven te staan en belangrijke beslissingen te nemen. Daar ben ik haar enorm en vooral eeuwig dankbaar voor!

 

Helena V.

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Formules

°          Magnolia

°          Kersenbloesem

°          Lotus

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

Japanse gezichtsmassage

Kies voor een gezonde teint, vind balans en geniet van een diepe ontspanning

 

De Japanse gezichtsmassage of Ko Bi Do wordt vaak als natuurlijke facelift omschreven. De bevordering van de bloeddoorstroming zorgt immers voor de afvoer van gifstoffen, waardoor een gezonde teint ontstaat. De gebruikte oliën zijn voedend en zorgen op hun beurt voor een grondige hydratatie.

 

De Japanse gezichtsmassage is een traditionele Japanse kunst die, naast de behandeling van oppervlakkige en diepe weefsels, de levenskracht (ki) stimuleert, waardoor lichaam en geest volledig in balans worden gebracht.

 

Kies de formule die bij je past, kom langs en ervaar een zalig moment van rust en diepe ontspanning.

 

 

Magnolia

Kersenbloesem

Lotus

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Formules

°        Magnolia

°          Kersenbloesem

°          Lotus

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

 

Formule

Magnolia

De natuurlijke facelift

 

°          Gezichts-, nek- en hoofdmassage

°          Thee, water en fruit

 

1u – 45 euro

 

Maak een afspraak

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Formules

°          Magnolia

°        Kersenbloesem

°          Lotus

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

 

Formule

Kersenbloesem

Zalige rust en diepe ontspanning

 

°          Gezichts-, nek- en hoofdmassage

°          Infraroodsauna & regendouche

°          Thee, water en fruit

 

1,5u – 55 euro

 

Maak een afspraak

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Formules

°          Magnolia

°          Kersenbloesem

°        Lotus

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

 

Formule

Lotus

Lichaam en geest volledig terug in balans

 

°          Gezichts-, nek- en hoofdmassage

°          Infraroodsauna & regendouche

°          Water en fruit

°          Verse 'matcha' (groene thee) op traditionele Japanse wijze klaargemaakt

 

1,5u – 60 euro

 

Maak een afspraak

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

 

 

Coaching

(Her)ontdek je potentieel en overwin hindernissen

 

Hindernissen kunnen ons belemmeren om te staan waar we willen staan of te bereiken wat we werkelijk verlangen. We lopen vast als we focussen op wat lastig is en moeilijk gaat. Het is ontmoedigend en zwaar.

 

Coaching geeft zuurstof, een frisse kijk en nieuwe moed. We gaan samen, stap voor stap, op jouw doel af.

 

(Her)ontdek je eigen potentieel en de wereld ligt aan je voeten.

 

1u – 50 euro

 

Maak een afspraak

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

°        Individueel

°          Groepssessies

Maak een afspraak

 

 

Relaxatietherapie

Aanhoudende of chronische stress is nefast voor onze gezondheid en ons functioneren. De therapie gaat over veel meer dan druk van de ketel halen of een zalig moment van diepe ontspanning. Relaxatietherapie richt zich op herstel van balans. Kiezen voor relaxatietherapie is kiezen voor zelfzorg, waardoor je aanhoudende of chronische stress voorkomt en ook de kwaliteit van je leven verhoogt. Je zal onder meer gunstige effecten merken op het vlak van concentratie, emotionele balans, gemoedstoestand en weerstand.

 

Hier geen vluchtig effect maar een duurzame aanpak. De aangeleerde relaxatietechnieken zijn wetenschappelijk onderbouwd.

 

 

Individuele relaxatietherapie

Verhoog je levenskwaliteit en voorkom aanhoudende of chronische stress

 

Je kiest voor deze vorm als je graag 1 op 1 werkt. We bekijken de facetten waar het wringt en coachen je naar verandering. Bijkomend krijg je wetenschappelijk onderbouwde relaxatietechnieken aangeleerd, waarmee je ook thuis actief aan de slag gaat.

 

1u – 50 euro

 

Maak een afspraak

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

°          Individueel

°        Groepssessies

Maak een afspraak

 

 

Groepssessies relaxatietherapie

Meer loslaten, meer leven

 

Tijdens de groepssessies krijg je wetenschappelijk onderbouwde relaxatietechnieken aangeleerd, waarmee je ook thuis actief aan de slag gaat. Omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zich veilig voelt, kiezen we er voor om te werken in kleine groep van maximaal drie deelnemers. Zo is er ook ruimte voor vragen en – indien gewenst – het uitwisselen van ervaringen. Per reeks focussen we op een specifieke relaxatietechniek.

Iedere reeks bestaat uit een individueel kennismakingsgesprek, acht sessies in groepsverband en een individueel afrondingsgesprek.

 

Volgende reeksen staan gepland:

• Reeks 1: progressieve relaxatietherapie;

• Reeks 2: autogene training.

 

10 sessies van 1u – 250 euro

 

Maak een afspraak


 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

°        Japanse gezichtsmassage

°          Coaching

°          Relaxatietherapie

 

Maak een afspraak

Japanse gezichtsmassage

 

Formule Magnolia

1u – 45 euro

Gezichts-, nek- en hoofdmassage,

thee, water en fruit

 

Formule Kersenbloesem

1,5u – 55 euro

Gezichts-, nek- en hoofdmassage,

infraroodsauna & regendouche,

thee, water en fruit

 

Formule Lotus

1,5u – 60 euro

Gezichts-, nek- en hoofdmassage,

infraroodsauna & regendouche,

water en fruit, verse 'matcha'

(traditionele Japanse groene thee)

 

kalender/uren

 

Voornaam     Naam     Telefoon    e-mail

 

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden,

het privacy statement en het gebruik van cookies.

 

Meer weten?

 

Bevestig

 

Jules van Biesbroeckstraat 73  bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Ingrid:  +32 486 35 20 46

 

ingrid@konoyo.be

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

°          Japanse gezichtsmassage

°        Coaching

°          Relaxatietherapie

 

Maak een afspraak

 

Coaching

1u – 50 euro

 

kalender/uren

 

Voornaam     Naam     Telefoon    e-mail

 

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden,

het privacy statement en het gebruik van cookies.

 

Meer weten?

 

Bevestig

 

Jules van Biesbroeckstraat 73  bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Marjan: +32 489 27 52 34

 

marjan@konoyo.be

 

Wat doen we?

Japanse gezichtsmassage

Coaching

Relaxatietherapie

Maak een afspraak

°          Japanse gezichtsmassage

°          Coaching

°        Relaxatietherapie

 

Maak een afspraak

 

Relaxatietherapie

Individueel: 1u – 50 euro

Groepssessies: 10 sessies van 1u – 250 euro

 

kalender/uren

 

Voornaam     Naam     Telefoon    e-mail

 

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden,

het privacy statement en het gebruik van cookies.

 

Meer weten?

 

Bevestig

 

Jules van Biesbroeckstraat 73  bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Marjan: +32 489 27 52 34

 

marjan@konoyo.be

 

Extra

Cadeaubon

Focus op details

Ik heb een vraag

 

Kono Yo cadeaubon

 

Schenk eens een moment van ontspanning

 

Moederdag, Vaderdag, Valentijn, verjaardag, nieuwjaar, huwelijk, ... redenen genoeg om je vriendschap te laten blijken door het schenken van een Kono Yo cadeaubon.

 

Je bepaalt zelf de formule met het corresponderende bedrag

Magnolia: 1u – 45 euro ; Kersenbloesem: 1,5u – 55 euro ; Lotus: 1,5u – 60 euro.

 

°          Stuur ons een e-mail met de naam van de schenk(st)er, de naam van de ontvang(st)er, de gekozen formule en eventuele adresgegevens.

°          Wij bevestigen je vraag en geven de betalingsgegevens door.

°          Na ontvangst van de betaling, sturen wij de cadeaubon naar jou of naar de gelukkige.

°          De ontvang(st)er van de cadeaubon kan nu met ons een geschikte datum afspreken.

°          De cadeaubon is 1 jaar geldig, persoonlijk en niet overdraagbaar.

 

 

ingrid@konoyo.be

 

Extra

Cadeaubon

Focus op details

Ik heb een vraag

 

Focus op details

 

Hoe reserveren?

Maak een afspraak

°          online

°          telefoneer naar: Marjan: +32 489 27 52 34 of Ingrid: +32 486 35 20 46

°          stuur een mail naar welkom@konoyo.be

 

Wat bij annulatie?

Als je je afspraak wilt verplaatsen of annuleren, dan vragen we je om dit uiterlijk 24 uur van tevoren te doen. Dit helpt ons om je afspraak opnieuw in te plannen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Voor elke annulering/herschikking minder dan 3 uur van tevoren zijn 50% annuleringskosten van toepassing.

 

Wat bij laattijdigheid?

Bij laattijdigheid wordt een nieuwe afspraak ingepland en zijn 50% annuleringskosten van toepassing.

 

Hoe betalen?

Betalen kan je via de Bancontact betaalknop op de reservatiepagina. Ter plaatse kan je enkel cash betalen. Cadeaubonnen kunnen per overschrijving betaald worden.

 

Wat aantrekken?

Voor de Japanse gezichtsmassage neem je met ontblote schouders plaats op de massagetafel. Onder een zacht fleecedekentje blijf je lekker warm. Gewone comfortabele kledij is prima. We raden mannen aan om zich enkele uren voorafgaand aan een gezichtsbehandeling te scheren.

 

Faciliteiten

Wanneer je een Japanse gezichtsmassage formule Kersenbloesem of Lotus boekt, kan je gebruik maken van de infraroodsauna en de regendouche. Voor je comfort bieden wij gratis badjassen, handdoeken, slippers en toiletartikelen aan.

 

Privacy

We dragen zorg voor jouw persoonsgegevens en hebben een privacy statement opgesteld.

Meer weten?

 

Extra

Cadeaubon

Focus op details

Ik heb een vraag

 

Ik heb een vraag

 

Naam (verplicht)

e-mailadres (verplicht)

Onderwerp

Bericht

 

Stuur

 

Jules van Biesbroeckstraat 73  bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Marjan: +32 489 27 52 34

Ingrid:  +32 486 35 20 46

 

welkom@konoyo.be

 

 

 

Privacy Statement

 

Kono Yo Kono Yo, gevestigd in de Jules Van Biesbroeckstraat 73/0101 te 9050 Gentbrugge, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

 

Contactgegevens:

www.konoyo.be 

Jules Van Biesbroeckstraat 73/0101

9050 Gentbrugge

+32 489 27 52 34 

 

Marjan Vandenbulcke is de Functionaris Gegevensbescherming van Kono Yo. Ze is te bereiken via marjan@konoyo.be

 

Kono Yo verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Geslacht

- Geboortedatum

- Geboorteplaats

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Locatiegegevens

- Gegevens over jouw activiteiten op onze website

- Gegevens over jouw surfgedrag over verschillende websites heen (bijvoorbeeld omdat dit bedrijf onderdeel is van een advertentienetwerk) - Internetbrowser en apparaat type

- Bankrekeningnummer 

 

Kono Yo verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

- Gezondheid

 

Kono Yo verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling 

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Kono Yo analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. 

- Kono Yo verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.  

 

Kono Yo neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.  

 

Kono Yo bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren een bewaartermijn van 7 jaar gerekend vanaf het eerste contact. 

 

Kono Yo verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Kono Yo blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. 

 

Kono Yo gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Kono Yo gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden.  Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.  Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.  Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/ 

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kono Yo en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar welkom@konoyo.be. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitskaart met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto en kaartnummer zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek. 

 

Kono Yo wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Gegevensbeschermingsautoriteit. Dat kan via de volgende link: https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be

 

Kono Yo neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via welkom@konoyo.be

 

Kono Yo

Coaching, relaxatie en massage

 

Jules van Biesbroeckstraat 73   bus 0101

9050 Gentbrugge, België

 

Marjan: +32 489 27 52 34

Ingrid: +32 486 35 20 46

E-mail: welkom@konoyo.be

 

© Kono Yo 2018

 

 Powered by Klant&Klaar

 

Privacy Statement

bottom of page