Ik ken Ingrid als een bijzonder gepassioneerde vrouw, stevig met beide voeten op de grond. Steeds strevend naar het beste zonder echter maniakaal te worden.
 

Na een rustige introductie, met een duidelijke schets van het verloop van de behandeling, vlei ik mij neer op de massagetafel. Voor de gelegenheid heb ik mij zo glad als mogelijk geschoren.

De behandeling gaat vanaf de nek/schouder tot bovenop de kruin. Ingrid merkt duidelijk de blokkage in mijn linkerschouder en neemt dit deel extra onder handen. Doordat zij op de verschillende drukpunten van de meridianen (energiebanen) in mijn gezicht werkt, krijg ik bovendien het gevoel dat mijn hele lichaam een massage krijgt. De zachte olie, in combinatie met de verfijnde massagetechnieken, zorgen voor schoonheid van buiten (nou ja) en optimale ontspanning van binnen. Een heus "verwen-moment" voor mezelf, zonder twijfel voor herhaling vatbaar. Namaste, Ingrid!

Yssei      

Een Japanse gezichtsmassage bij Ingrid geeft mij een instant boost om er weer tegenaan te kunnen. Na de sessie voel ik mij opgeladen, bijgetankt, honderd man sterk. Ik merk het al van zodra ik mijn ogen open, mijn hoofd is rustig, mijn ademhaling traag en mijn zintuigen scherp.

Ik kijk om mij heen en neem de ruimte in mij op. De woorden eenvoud en harmonie komen in mijn hoofd; het is net zoals ik het wil. De foto’s aan de muur zijn sprekend en herinneren mij aan onze reis in Japan. Ik overdenk wat de sessie zo geweldig maakt. De absolute topper is voor mij de nek- en schoudermassage, daar zit dikwijls wat spanning op. Tijdens de behandeling voel ik tintelingen tot in mijn tenen en nadien is de spanning verdwenen. Ingrids handen gloeien en haar bewegingen zijn trefzeker. De olie voelt heerlijk en ik heb het lekker warm onder het ultralichte deken op de massagetafel.

 

Dikke merci!
 

Marjan V.  

Ik heb wel wat ervaring met mij te laten masseren. Deze vorm van massage vind ik heel rustgevend en erg ontspannend. Ingrid, je doet dit professioneel en met veel zorg.
 

Ook de (Zen-)ruimte waarin gewerkt wordt, is echt naar mijn zin. Jammer genoeg is mijn ervaring tot nu toe eenmalig, voorlopig toch... Mocht ik in de buurt komen wonen, ik word een regelmatige klant.


Ik heb het gevoel dat dit helend werkt. In ieder geval is het extra ‘me-time’.
 

Lieve K.