top of page
MARJAN

Ik ken Ingrid als een bijzonder gepassioneerde vrouw, stevig met beide voeten op de grond. Steeds strevend naar het beste zonder echter maniakaal te worden.
 

Na een rustige introductie, met een duidelijke schets van het verloop van de behandeling, vlei ik mij neer op de massagetafel. Voor de gelegenheid heb ik mij zo glad als mogelijk geschoren.

De behandeling gaat vanaf de nek/schouder tot bovenop de kruin. Ingrid merkt duidelijk de blokkage in mijn linkerschouder en neemt dit deel extra onder handen. Doordat zij op de verschillende drukpunten van de meridianen (energiebanen) in mijn gezicht werkt, krijg ik bovendien het gevoel dat mijn hele lichaam een massage krijgt. De zachte olie, in combinatie met de verfijnde massagetechnieken, zorgen voor schoonheid van buiten (nou ja) en optimale ontspanning van binnen. Een heus "verwen-moment" voor mezelf, zonder twijfel voor herhaling vatbaar. Namaste, Ingrid!

Yssei      

taiko lentereeks 2021 (1).mp4_snapshot_00.08.138.jpg

Taiko is de max, althans voor mij. Om vijf redenen: ik hou van verbondenheid, harmonie, structuur, bewegen en samen muziek maken.
De helft van de pret is het samen spelen en de uitwisseling van positieve energie. We leren stukken spelen in een warme setting met een heel warme lerares, die ons naast techniek, ook leert dat gewoon samen genieten belangrijker is dan presteren. 

We leren, spelen en lachen heel veel. Het is een bad vol deugd voor hoofd, hart, lijf en verbondenheid. Het zorgt voor ontspanning, focus,  stressreductie en het is eigenlijk ook een stuk emotioneel lichaamswerk. De leerkracht heeft ook veel aandacht voor het choreografisch aspect en het mooie van de synchrone bewegingen.

Dat in combinatie met veel aanmoediging, respect voor wat nog niet lukt, veel humor en een holistisch contact met iedereen, maakt van de lessen een plezierige bruisbal van samen spelen en genieten.

We zijn ondertussen ook geen groep individuals meer, nee, we zijn een koorballet met stokjes geworden. Wat mij betreft mag taiko worden terugbetaald door de mutualiteit.

The best team- en bodybuilding ever ...


Lieve W.

Ik heb wel wat ervaring met mij te laten masseren. Deze vorm van massage vind ik heel rustgevend en erg ontspannend. Ingrid, je doet dit professioneel en met veel zorg.
 

Ook de (Zen-)ruimte waarin gewerkt wordt, is echt naar mijn zin. Jammer genoeg is mijn ervaring tot nu toe eenmalig, voorlopig toch... Mocht ik in de buurt komen wonen, ik word een regelmatige klant.


Ik heb het gevoel dat dit helend werkt. In ieder geval is het extra ‘me-time’.
 

Lieve K.

bottom of page