top of page
MARJAN
Getuigenissen

Ons pad kruiste tien jaar geleden. Marjan kwam in mijn leven op een moment dat het licht in mij compleet gedoofd was. Ik zat er fysiek, mentaal en emotioneel helemaal doorheen. Ik was geveld door een zware, slopende, ontwrichtende depressie en bevond me in een zwart, kil, radeloos hol. Het was het begin van een vertrouwensrelatie die tot op heden nog altijd zeer waardevol is.
 

Marjan creëert veiligheid en is ‘wijs’ in elke betekenis van het woord. Een warm hart, een grote dosis empathie, maturiteit, een brede ‘kijk’ op de dingen en die zo sterke wil om te helpen, ‘op maat’, en het geloof dat dat ook echt kan, daarmee is Marjan rijkelijk gezegend.
 

Marjan biedt steeds die andere, nieuwe invalshoek. Een woord, een gebaar, een zin die zó binnenkomt... of een tool waarmee ik aan de slag kan.

Als ik terugkijk op mijn pad en het proces dat ik nog steeds afleg dan is Marjan één van mijn absolute ‘sterren’. Ze maakt het mogelijk om stappen te zetten en dit niet alleen te hoeven doen.

 

Dus zeg ik nederig en dankbaar: merci Marjan, jij ‘wijze’ madam.

Ann B.   

Een paar jaar terug werd mijn leven compleet overhoop gehaald. Wat ik heb meegemaakt was voor mij en ook voor mijn omgeving en familie niet te vatten, moeilijk te plaatsen en op momenten zelfs hallucinant. In zover zelfs dat ik mezelf helemaal verloren was. Mijn eigenwaarde was totaal weg, ik twijfelde aan mezelf en kwijnde langzaam weg in een diep gat. Zowel fysiek als mentaal was ik nog een schim van mezelf.

 

Net op het moment dat het voor mij niet meer ging, kwam ik bij Marjan terecht. Die gesprekken waren zo waardevol, want Marjan leerde mij terug rechtop staan.

Zij wist perfect de pijnpunten bloot te leggen. En ze reikte mij de juiste elementen aan zodat ik zelf tot inzicht kon komen en klaarder kon zien.
 

Nog vrij recent werd ik opnieuw geconfronteerd met een moeilijke periode die eigenlijk nog een nasleep was van jaren terug. Door Marjan was ik in staat om de pedalen niet opnieuw te verliezen en klaarder te zien.

 

Ik ben ook sterker uit beide periodes gekomen en ik wil zeker niet beweren dat ik moeilijke periodes -die ongetwijfeld nog zullen komen- feilloos zal doorspartelen, maar ik heb nu geleerd dat elke negatieve ervaring iets positief met zich meebrengt, hoe raar dit ook mag klinken.

Daarom ben ik enorm dankbaar dat Marjan mijn pad heeft gekruist.

 

Ze was mijn coach en was er op de meest cruciale momenten in mijn leven waarvoor ik haar altijd dankbaar zal blijven.

Karine G.

Marjan is gezegend met een rustgevende stem waardoor je keer op keer een goed gevoel krijgt bij de contactmomenten. Voor mij bracht dat in tijden van mentale chaos direct een gevoel van comfort om mijn gedachten onder woorden te brengen. Met haar professionele houding en begeleiding hielp ze mij om problemen en emoties waar te nemen, het hoofd te bieden en – ten gepaste tijde als ik er klaar voor was – om te zetten in doelen en daden.
 

Marjan liet me, met veel zorg en respect voor wie ik ben, reflecteren waardoor ik waardevolle inzichten kreeg die me terug de kracht en moed gaven om steviger in het leven te staan en belangrijke beslissingen te nemen.

Daar ben ik haar enorm en vooral eeuwig dankbaar voor!

 

Helena V.  

Marjan is iemand die ik enorm bewonder. Ze staat me met woord en daad bij in de moeilijke periode die ik doormaak.
 

Ze is vertrouwenswaardig, rustig en iemand waarop je kan bouwen. Met enkele woorden kan ze je terugbrengen naar de kern. Ze moedigt me aan om stappen vooruit te zetten.
 

Veerle B.   

bottom of page