top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMarjan Vandenbulcke

Kom samen met ons vieren!Welkom op onze 3de Matsuri. Hét zomerfeest van Kono Yo met een Japanse tint, waarin taiko (Japanse percussie) centraal staat.


De Matsuri wordt geopend en afgesloten met een optreden van onze taiko studenten. Kom kijken, geniet van de groepsdynamiek én probeer het zelf ook eens uit.

We voorzien workshops taiko voor zowel volwassenen als voor kinderen. 14u15 workshop taiko volwassenen 15u45 workshop taiko kinderen 17u00 workshop taiko volwassenen Inschrijven via welkom@konoyo.be is noodzakelijk omwille van beperkte plaatsen. Deelnameprijs is 2 euro.


Uiteraard is er nog meer te doen, dan taiko alleen. Eliane tovert een lach op de kindergezichtjes met een workshop grime. Circo Daparro zorgt voor een grappig intermezzo. Kendo Club Ko jika verbaast ons met een demo. En de kinderen kunnen in de late namiddag genieten van een geweldige film van Japanse makelij.


Ook dit jaar kunnen we rekenen op vele handen en mooie harten van onze vrijwilligers. Dank aan iedereen die voor of achter de schermen aan dit event heeft meegewerkt. Jullie zijn goud waard!


Marjan en Ingrid

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page